Algemene Voorwaarden The Yellow Bee
Alle producten van The Yellow Bee worden met de hand gemaakt. Hierdoor zouden er verschillen kunnen ontstaan in maten en afwerking. Het kan voorkomen dat de kleuren op je beeldscherm iets afwijken van de werkelijke kleuren. Mocht je twijfels hebben bij een bepaalde kleur dan kun je voor de zekerheid een stofstaaltje aanvragen. Elk artikel wordt speciaal met de handgemaakt en er is dus geen standard collectie.

Overeenkomst

Als er door de koper (hierna te noemen: klant) opdracht gegeven wordt aan de verkoper (hierna te noemen The Yellow Bee) om één of meerdere artikelen te leveren, dan is er sprake van een overeenkomst die wettelijk bindend is (koop op afstand).

Levering
The Yellow Bee zal zorgen voor een goede levering van de bestelde artikelen en behoudt zich het recht voor de koopovereenkomst te ontbinden als de klant zich niet aan de voorwaarden houdt. De gestelde levertijden is een indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Verzending
Artikelen worden verzonden via een postbedrijf zodra de betaling bijgeschreven is op de rekening van The Yellow Bee. Er wordt hiervan een bevestiging van verzending verzonden per mail aan de klant. Afhankelijk van de grootte van het poststuk moet gekozen worden voor brievenbuspost of pakketpost. The Yellow Bee is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van het poststuk door het postbedrijf.  Zendingen kunnen verzekerd of aangetekend verzonden worden op verzoek van de klant (aan te geven in het veld van “Bericht”).

De mogelijkheid wordt geboden de zending af te halen als de klant in Veldhoven of omgeving woont. Dit is te aan te vinken in de winkelwagen. De kosten blijven dan op € 0,00 euro staan. De regeling van vooruitbetaling geldt hierbij nog steeds en de bestelling wordt pas uitgeleverd als de betaling binnen is.

Prijzen

Prijzen op de site van The Yellow Bee zijn vaste prijzen. Hierover kan niet onderhandeld worden. De prijzen worden vermeld in Euro en zijn exclusief verzendkosten.

Betaling

Betaling van het verschuldigde bedrag incl. verzendkosten dient te geschieden per vooruitbetaling binnen 10 dagen. Artikelen worden voor de klant gereserveerd gedurende deze periode. Na 7-10 dagen neemt The Yellow Bee per mail contact op met de klant met het verzoek aan te geven of de betaling onderweg is. Zodra de betaling binnen is worden de artikelen zo snel mogelijk verzonden. Er wordt hiervan een bevestiging verstuurd per mail.

Retourzending
Artikelen kunnen in overleg retour gezonden worden binnen 7 dagen na ontvangst. Graag hierover The Yellow Bee inlichten binnen 48 uur na ontvangst van de zending.  Artikelen kunnen retour worden genomen als ze teruggezonden worden in de oorspronkelijke staat (én ongewassen) en in dezelfde onbeschadigde verpakking. Alleen als aan al deze voorwaarden is voldaan wordt de zending gecrediteerd (min aftrek van administratiekosten, zijnde € 5,00). Dit geldt voor de artikelen die via de webshop gekocht zijn. Artikelen die op bestelling (lees: op maat gemaakt, dus de Mix & Match producten) zijn gekocht kunnen niet retour genomen worden, ook al staat dezelfde afbeelding op de site. Onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet aangenomen of gecrediteerd. Kosten voor retourzending komen voor rekening van de klant. In geval van een fout van de kant van The Yellow Bee zal The Yellow Bee de kosten nemen voor retourzending.
Garantie
The Yellow Bee garandeert dat de bestelling in goede staat verzonden wordt en dat aan de verzending van de artikelen veel zorg is besteed.

Privacy
The Yellow Bee zal de persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en niet beschikbaar stellen aan derden. De persoonsgegevens van de klant worden door The Yellow Bee alleen gebruikt voor het uitvoeren van de bestelling.

Klachtenafhandeling
The Yellow Bee streeft naar tevreden klanten. Mocht er onverhoopt een klacht zijn binnen een termijn van 1 maand (moment van ontvangen bestelde artikel en moment van klacht) dan wordt The Yellow Bee daar graag van op de hoogte gebracht. Er kan dan met de klant naar een passende oplossing gezocht worden.

Copyright
Het copyright voor de website, ontwerpen, andere teksten, foto’s en uitingen van The Yellow Bee ligt bij The Yellow Bee. Gebruik van ontwerpen, teksten en foto’s is alleen met haar toestemming mogelijk.

Wasvoorschriften
Het advies is om de Yellow Bee producten op 30 graden te wassen, niet in de droger te doen en te strijken met 1 stip. Dit alles voor het behoud van je product en om er nog meer plezier van te hebben.

Heel veel plezier met je product!